Bastian AS er under Thuesen Jensen AS som er et skandinavisk brandhouse. Vi selger over 3500 forskjellige kvalitetsvarer til kjøkken og bord.  Våre produkter er high-end internasjonale merkevarer, hvor design, innovasjon, trender og funksjonalitet er fremtredende.

Varene på denne nettsiden kan kjøpes i mange av landets kjøkkenvarebutikker, jernavarehandlere, stormagasiner og spesialbutikker. Hvis butikken ikke har varen på lager, kan du be dem om å bestille den for deg.

Se mer her
Velkommen til Gense

Bastian AS er glade for å kunne presentere Gense i vår portefølje av eksklusive brands. Gense ble grunnlagt i 1854 og er i dag Nordens største og mest kjente leverandør av kvalitetsbestikk i sølv og rustfritt stål, samt støpejerns panner og gryter.

Se mer her
Klik her og finn din forhandler
Finn forhandler af varer fra Bastian

Finn forhandler af varer fra Bastian i hele Norge

Skriv inn postnummer eller by, som du ønsker å se en forhandlerliste.

Klik her og finn din forhandler
Se Pillivuyt Gourmet her
Nye kokekar for matentusiasten

Pillivuyt Gourmets fire helt nye serier kokekar gir matentusiasten mange muligheter på kjøkkenet. De fire nyhetene er utviklet for lidenskapelige kokker som elsker å slippe kreativiteten løs, med gryter og panner i stilig design og fantastisk funksjonalitet laget av slitesterke materialer.

Se Pillivuyt Gourmet her